profielfoto-michele.jpg

Over mij

Mijn naam is Michèle Kok en ik ben gediplomeerd kattentrimster.

Vanaf mijn jeugd ben ik gek op alle dieren maar mijn liefde gaat vooral uit naar honden en katten. Toen ik begon met de opleiding Kattentrimmen bij de Katten-academie in Beemte-Broekland wist ik al heel snel “dit wil ik blijven doen”. Hoe mooi is het dan, dat je van je passie je beroep kunt maken.

Ik woon met mijn man, een hond, een Heilige Birmaan en een Maine Coon in Lelystad en heb een trimsalon aan huis. In sommige gevallen en onder bepaalde voorwaarden trim ik ook bij u thuis.

Vrijwilligerswerk

Regelmatig geef ik als vrijwilligster katten van alle rassen een kam- of borstelbeurt. Dit doe ik bij de Stichting Zuiderzee Zwerfdieren in Lelystad en bij Kattenhotel Hamelink in Almere. Soms omdat het nodig is en soms omdat de katten deze aandacht gewoon fijn vinden. 

Dierenkliniek  Jol

In het voorjaar van 2019 opent Dierenkliniek Jol een trimsalon. Naast de nu geboden diergeneeskundige zorg wordt dan ook de zorg voor de vacht van uw huisdier geboden. Zolang de trimsalon nog niet gereed is, trim ik hier vanaf 1 februari in een tijdelijke ruimte. Deze afspraken lopen via de kliniek maar wilt u specifieke informatie over de behandeling dan kunt u uw vraag telefonisch, per mail of per WhatsApp aan mij stellen.

Ga naar contact voor de betreffende telefoonnummers en contactgegevens.